Weboldal és webshop

1b5bf6c0f3d5c7f33e53cf40c90bc405

 

Értékesítési vagy bemutatkozási lehetőségként a leghatékonyabb, ha van egy weboldalad, és/vagy webshopod, amennyiben szükség van rá.

Manapság a design, a kezelhetőség és a hozzá kapcsolódó trade marketing a minden. Nem elég, ha valami jól néz ki, mert nyilván más design kell egy patikának, és a contemporary fashion webshopnak. Át kell gondolni, hogy kinek szól az oldal, mit szeretnél kezdeni vele, hogyan illeszkedik a stratégiádba.

Rengeteg lehetőség van arra, hogy letedd a digitállis lábnyomod, vagy konkrét értékesítési csatornát hozz létre. Az ár csak attól függ, hogy mennyit szánsz rá. Lehet webshopot létrehozni pár százezer forintból is, de lehet az ára több 10 millió forint is. Ugyanez a helyzet a bemutatkozó weboldalakkal is, ha kacsalábon forog, animált és a legkreatívabb designer csapatunk készíti az arculatot, nyilván mélyebben a zsebedbe kell nyúlni.

Minden azon múlik, hogy mik a céljaid, ki akarsz lenni, hova pozícionálod a brandedet.

Keress minket az ingyenes konzultációért, hogy kiderüljön, mire van szükséged.

KONTAKT

Márka identitás meghatározás

114caf34041590.56c2240f107a4

 

Márkád üzenetét hordozhatja a legkisebb dolog is, például a névjegykártyád. Nem mindegy, hogy azok az elemek, amelyekkel találkozik a vásárlód, ügyfeled, mit sugároznak a brandről.

Hol látja meg a márkádat először az ügyfeled? A névjegykártyádon, a weboldalon, a pecséteden? Ki tudja? Minden elemnek ugyanazt a dolgot kell közvetíteni, az értékesítendő termék legkiválóbb tulajdonságát. Természetesen nem tudsz komplett leírást fűzni mindenhova, de meg lehet találni azt a vizuális pontot, ami hűen tükrözi a mondanivalódat.

Tervezzük meg közösen a logódat, névjegykártyádat, weboldali design elemeidet, hogy biztosan az legyél, aki lenni akarsz.

Kontakt…

A márka stratégia

Mi a márkám? A termék, a szolgáltatás, ami hozzá kapcsolódik, én magam, aki képviselem? A márka identitása a stratégia alkotás során is alakul. Nem mindig a termék van meg elsőnek, van amikor a képesség megelőzi, és a konkrét termék közben alakul.

Vegyünk egy példát. Kenyeret szeretnék árulni, mert imádom a kenyeret. Nagyon jó pék vagyok, ismernek az emberek. A pékségemben ezt az egy fajta kenyeret szeretném árulni (nyilván kicsit elrugaszkodtunk a valóságtól), úgyhogy annak a kenyérnek szuper jónak kell lennie, ami kiszolgálja a célközönségem igényét. Többféle megközelítés is lehetséges a kenyér kiválasztásához. Az első, amikor a lokáció határozza meg a kenyér fajtáját. Ha egy kis faluban akarom a pékséget, ahol jobbára idősebb emberek élnek, akkor egy hagyományosabb kenyér lehet a megfelelő, ha a Budapest belvárosában nyitok, akkor egy modernebb változat a befutó. A másik útvonal, ha tudom, hogy én a baguette-ben vagyok verhetetlen, akkor megyek és megkeresem azt a lokációt, ahol sikeresen árulhatok baguette-t. Ez már a stratégia része, ami jócskán alakítja a terméket. Ha viszont megvan a lokáció és adott, akkor a célközönség alakít mindent, aki elérhető az adott helyen.

cf23d6bd06b8a3efd4b3135a906311c8

Minden esetben jól körül kell járni, elemezni a rendelkezésre álló adatokat, hogy mind sales oldalról, mind marketing oldalról ki tudjuk alakítani a márka stratégiát. Az elemzés során leszűrt konklúziók, adatok alakítják végül a legkisebb egységek képét, például, hogy milyen legyen az Instragam által közvetített kommunikáció vagy milyen kampányképek készüljenek a hirdetésekhez.

A stratégia alkotás elengedhetetlen egy új termék bevezetésénél is, illetve ha épp arculat váltásban vagyunk.

A konzultációk során meghatározzuk a brand értékeit, pozicionáljuk, megalkotjuk a felépítését, kommunikációs, marketing és sales stratégiát hozunk létre.

 

360° márka átvilágítás

8e67a0850cade3ce96cacdbc5cd0df5c

Már meglévő brandeknél előfordul, hogy nem látjuk a fától az erdőt. Időről időre mélyre kell ásni, hogy felderítsük az akadályokat, gátakat. 360 fokos brand auditunk alkalmas arra, hogy megtaláljuk a problémás területet, felderítsük, és action plant hozzunk létre, hogy a jövőben kiküszöböljük a kisebb-nagyobb működési hibákat.

Az átvilágítást egy személyes konzultációval kezdjük, ahol a releváns vezetők véleményét kérdezzük, illetve megadjuk az audit keretét (nem minden cég szereti, ha a titkos adatai között turkálnak). Ezután összeállítjuk a szükséges input listát, ami alapján el tudjuk kezdeni a feltérképezést. A munkafolyamat alatt többször konzultálunk az illetékesekkel, hogy a végső dokumentáció és action plan minél inkább szolgálja az ügyfél igényeit.

Miután kielemztünk minden lehetséges területet, egy utolsó workshop alkalmával ezt az ügyfelek elé tárjuk, és megegyezünk, hogy az action plan milyen fókuszokkal szülessen meg, amit a workshop után kollégáinkkal létrehozunk és átadásra kerül.

Természetesen előfordulhat, hogy a kiemelt problémás terület nem vág profilunkban, ez esetben megkeressük a legmegfelelőbb partnert, hogy az action plan kerek egészt mutasson.

További info…